Общи условия и Доставка

Какво е orion49.bg 

orion49.bg е търговска платформа, която предлага онлайн продажба на козметични продукти. Ние сме официален вносител на козметични марки и търговска фирма.

Как се доставят поръчките

Поръчките направени през системата на ORION49.bg се доставят, чрез спедитори – SPEEDY. Всяка поръчка може да бъде доставена до Офис, Автомат и Точен адрес на спедитора.
ЗАБЕЛЕЖКА*: Ние имаме интегрирана система на Speedy, чрез която лесно може да изберте най-удобния за вас Офис, Автомат и Точен адрес на спедитора.

Намерете най близкия офис до вас -> Speedy

Каква е цената на доставката

Цената на доставката е различна за всички продукти и зависи от техните количества, размери и килограми. Тя се определя от спедитора след направената заявка. Ние, ще напишем ориентировъчни цени за някои продукти. Цената на доставка започва от 4,60лв  според обема на заявка и договорните отношения между фирмите и спедиторите. Това е ориентировъчна цена!

Какъв е срока за изпращане на продукт

Ние разполагаме със собствен склад в България и изпращаме поръчките в същия ден. Ако дадения продукт, не е наличен или в момента го няма ние, ще се свържем с вас да Ви съобщим по Имейл или Телефон. Поръчки, не се изпращат през събота и неделя, както и официални празници. Поръчки направени след 15:00 часа се изпращат на следващия работен ден!

С кого работим ние

Ние предлагаме само утвърдени на пазара производители и вносители на козметични марки. Стараем се продуктите, които предлагаме да задоволяват вашето очакване.

Забавяне на поръчка

orion.bg НЕ носи отговорност за забавяне на поръчки причинени от спедитора.

orion.bg си запазва правото да решава и изпраща пратки офис-офис, адрес-офис или адрес-адрес!

Метод за плащане

Поръчката се заплаща, чрез Наложен платеж със спедитор Спиди (ППП) 
ППП* – Пощенски Паричен Превод – Спидитора издава касов бон. Молим да си изисквате касовия бон при вземане на пратката от Спиди.